One week till two weeks

Efter en kaoshelg (inte min) är det nu en veckas hårt pluggande kvar till påsklov. Min (lång-)helg bestod av Harry Potter-besök, marknader, Speaker's corner och en lång shoppingrunda efter att insikten om vad pundet ligger på hade gjorts! Medan Ebba tyckte att jag och Jossan (som också går under namnet Big Sis) var väldigt lika så var Judy väldigt chockad över att Jossan inte såg ut som en äldre version av mig. Nu när min syrra har lämnat mig känns sängen för stor och rummet för städat. Dessutom har jag ett paraply för mycket som inte används av någon...


The next student

Att min värdmamma lite nu och då inleder våra samtal med "when my next student arrives..." ger mig magkramp och lätt ångest. Ibland blir det svårt att hålla tillbaka klyschor som "jag lever i nuet" och "man saknar inte det man har förrän det är borta". Trots att det ibland blir lite sentimentalt och ångestladdat så lättas alltid stämningen upp när vi pratar annat. På sistone har ett återkommande ämne varit män - inte killar - män. Men man kan väl inte förvänta sig annat, med tanke på de singeldonnor vi är?
 
På tal om donnor så anländer Big Sis imorgon. Förutom ett glatt humör har hon lovat att komma med väskan full av marabou, och vem är inte överlycklig över att få släppa in en sådan person i sitt hus? Förhoppningsvis tar hon mina varningar på allvar och håller sig borta från Buster, men det känns inte särskilt troligt med tanke på hennes kattälskande hjärta. Synd bara att Busters hjärta inte är människoälskande (eller människoaccepterande, eller annatänmatgillande).
 
Vill förresten inte missa att nämna Julias aktiva kamp för ett flörtigare samhälle.

Another weekend

Karros 18-årsfirande. Ebba sitter ensam på McDonald's och läser en bok (!). Konstutställning. Melodifestival. Brunch. Gym (lobbyn full med konstiga lockiga personer samt en alkoholallergiker). Bio.


Keeping up with the Swedes

SiBf11A har planer på att dyka upp på Oxford Street nästa vecka enligt min kära vän Sara (vars ord jag aldrig skulle betvivla). Dessutom har min syster pratat om att pallra sig hit inom en snar framtid så mina förhoppningar är höga.
 
Utöver det så ska vi fira Karros 18-årsdag imorn (bara en månad för sent).
 
 

Celebrity day

Det räckte tydligen inte med att Justin Bieber bosatt sig 100 meter ifrån Karros boplats och orsakat sömnlöshet för hela grannskapet med alla skrikande småflickor - nu har Cody Simpson satt sig i en butik med ett namn som inte går att uttala 200 meter bort för att sedan upprätta en kö för 15-åriga tjejer med McDonald's-påsar och sedan börjat dela ut autografer. Försöker de två rivalerna att hävda sin popularitet genom att försöka locka flest småbruttor eller försöker de förarga alla lättprovocerade 18-åringar som bor på svenska residenset?
 
För övrigt gick David Cameron förbi när vi var på en guidad rundtur i Houses of Parliament tidigare idag, och detta var något som till och med imponerade på vår amerikanska guide. Innan vi fick ha workshop, som visade sig innebära att vi fick klä ut J och E till gamla farbröder (åtminstone E som fick en riktigt gullig typisk farfars-basker) och prata om vår "Circle of Love", satt vi också och stirrade på Winston Churchills dotterson. Utan kamera. Att inte kunna föreviga synen av honom var förkrossande när jag och Ebba insåg att han inte bara var lik sin morfar utan också hade mycket eleganta, ROSA strumpor på sig.

Vi har det bra

Måndagar är som bäst när man får gästgymma på J's gym och träffa alla omtalade instruktörer.
Men idag har det bara njutits då Richmond bjöd på svenskt sommarväder och Hedda blev så glad så att hon kastade kläderna. Sol, glass och Johnny Cash-covers toppas med bio i Kingston ikväll. Sedan har morgondagen inte bara ett, utan TVÅ studiebesök inplanerade.


Back On Track

Grattis Ebba, att du fyller 18 bekräftar det jag redan vet - att tiden går alldeles för fort. I augusti skulle du ha pekat på Stina och sagt "det där är den där arga tjejen" (tyst för dig själv alltså), och menat mig. Idag hoppas (och vet) jag att du tycker annorlunda om mig. Jag vet i alla fall att jag tycker om dig och att London inte hade varit hälften så roligt, lärorikt eller skånskt utan dig.

Förutom att fira Ebba med hennes oerhört trevliga och sköna släkt har jag på sistone hunnit ha sportlov, ha ont i knäet (om man frågar Heddsson) och ha groteskt dålig uppdatering på min blogg. Men imorgon är det måndag - ny vecka - och vi alla vet vad det betyder: (här får man som läsare lägga in valfritt ord så att det passar (försöker göra bloggen lite mer neutral, har hört från Julia att sånt är inne)) men ordet jag tänkte på är nystart!

https://cdn2.cdnme.se/3885375/7-3/pic_5133e3099606ee32d5407fa7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3885375/7-3/pic_5133e30ae087c36d1deff69c.jpg" class="image">


RSS 2.0