Tillägnat Kicki:

En fågel viskade i mitt öra att du gärna önskade att fler bilder på linslusen Hedda lades upp. Så här mycket till linslus är hon när jag håller i kameran, har du knep/tips till hur hennes kamerarädsla kan botas?


Traditioner

Den här helgen ville jag fråga någon av de kilt-bärande männen om ett matchschema för de följande månaderna. Varje gång det är ett sportevent på g så blir det grid lock i trafiken och det finns ingenting man kan göra förutom att se missnöjd ut (och diskret blänga på alla öldrickande medelåldersmän). 
Sanna utlandssvenskar som vi är så ignorerade vi de brittiska traditionerna (inte fullt ut, då Ebba hade kjol) och tog oss till Merylbone för att äta svenskt godis, kolla på svensk melodifestival och klaga på svensk melodisfestival.
 
I fredags (nu har jag helt tappat den kronologiska ordningen...) åt vi på Pizza Express. Trots Ebbas återupprepade "rökpauser" tog vi oss igenom hela middagen som toppades med cheesecake (för min del). Hur töntigt det än känns så måste jag nu betygsätta det här bakverkets förmåga att göra mina smaklökar nöjda. Min bedömning är att Pizza Express borde hålla sig till att göra sådant som de kan - pizzor.
 

RSS 2.0